opc_loader

pressalit

pressalit

Welke zitting past?   

pressalit

Vragen/Onderdelen/

Zitting

pressalit

pressalit
Pressalit Website    

pressalit
Pressalit Nieuws     

pressalit
Downloads               

pressalit
Verkoopadressen  

pressalit
Montageinstructies

pressalit
 

pressalit
 

pressalit
pressalit
 

pressalit
 

pressalit
 

pressalit
 

pressalit
 

Onderhoudstips voor uw Pressalit toiletzitting

pressalit
 

Pressalit hardkunststof zittingen zijn gemaakt van hoogwaardig, door-en-door gekleurd Duroplast. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw Pressalit zitting, adviseren wij u de volgende reinigingsinstructies in acht te nemen:

pressalit
 

  • Gebruik alleen milde schoonmaakmiddelen. Droog zitting en scharnieren na het reinigen altijd met een droge doek na.
  • Let u er op, dat geen wc-reiniger, schurende, bijtende of chloorhoudende schoonmaakmiddelen met de zitting of het scharnier in aanraking komen. Om deze reden adviseren wij u om tijdens het reinigen van de closetpot de zitting omhoog te zetten, totdat het reinigingsmiddel weer geheel uit de closetpot verdwenen is.

pressalit
 

Mocht uw zitting, ondanks uw goede zorgen, vlekken of verkleuringen vertonen, dan kunt u de zitting optimaliseren met een polijstmiddel, zoals bijvoorbeeld een autocleaner (Commandant Nr. 4). Het verwijderen van de aanslag is niet eenvoudig. De cleaner dient krachtig ingewreven te worden. In géén geval chloor- of schuurmiddelen gebruiken.

Pressalit geeft 10 jaar garantie op alle toiletzittingen (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt). Pressalit repareert of vervangt de toiletzitting door hetzelfde of een ander bruikbaar model, naar keuze van Pressalit, indien er bij normaal gebruik binnen 10 jaar na de aanschafdatum materiaal- of fabricatiefouten aan de toiletzitting optreden.

Deze garantie geldt op voorwaarde dat aanschaf van de toiletzitting met een aankoopnota kan worden aangetoond.

Voor extra onderhoudstips kunt u dit document door lezen:

Onderhoudstips